Piti eiliseen ensinnäkin lisätä, että jos joku on nyt huolissaan että kuinka se äitihenkilö valvoo noin kauhean myöhään, niin meidän neitokainen yleensä nukkuu aamulla sinne 10-11 asti. Toki vaippa vaihdetaan 08 mut siitä yleensä jatketaan vielä unia hienosti.

Niin siis yleensä. Tänään siirryimme pikkuakan kanssa olohuoneen puolelle 07 että saisi isi vielä hieman nukkua.. Hatara mielikuva, että olisin n. 05 katsonut kelloa ja tyttö olisi silloin jo ollut kovin levoton. Joka tapauksessa, sain kunnolla nukuttua vasta 8:15 kun neiti nukahti mun vatsan päälle sohvalla. Yö meni jostain syystä pyöriskellen ja kieriskellen, ja aamulla neidin kirkuessa riemusta (jee, äiti heräs! jee! aamu! jee!) katselin Muumit telkkarista.

Nyt on ihmeen levännyt olo, yhteensä ehkä melkein nelisen tuntia saatiin unta aamulla / aamupäivällä. Nyt pitäis saada aamiaista kitusiin ja sit ehkä yrittää kolkata toi kirkuiita (riemusta kirkuu taas, on kuin olisi taas uusi aamu kun taas herättiin unilta) vaunuihin ja lähteä kävelylle.