Onnistui neidin nuijanukuttaminen päivällä paremmin kuin hyvin, oli tällä kertaa juuri sopivan yliväsynyt ja masukin tarpeeksi täytetty. Aiemmin mainitsemaani ruljanssia ei tänään tarvinut suorittaa, riitti kun neitiä kannatteli mahallaan lentovauva-asennossa ja taputteli pepulle niin saatiin vielä viimeiset röyhtäykset haalari päällä ulos.

Kiva ilma, vaikka onkin kurjaa ja harmaata. Ei satanut mitään eikä juurikaan tuullut, käveltiin hissukseen isomummoa ja isovaaria moikkaamaan. Neiti päätti herätä parisataa metriä ennen määränpäätä mutta yllätti iloisesti, ei aloittanutkaan huutokonserttia kun ehdin ripeästi kipata kuomun alas vaunuista. Johan nauratti ja pärisytti, kun näki vähän maisemia. No, mitä sieltä vaunujen pohjalta nyt oikeastaan näkee, korkean kerrostalon yläosaa ja puiden latvoja, ja sitten eniten harmaanvalkoisentuhruista taivasta. Sekin tuntui onneksi riittävän. Mummolassa neiti oli hyväntuulinen, sain juoda kahvitkin ihan kaikessa rauhassa kun kumosin neidin lattialle peiton päälle pötköttelemään. Saivat Mummo ja Vaarikin nautiskella kirkukonsertista kun oli taas kaikki niin kovin lystiä. Kaikinpuolin siis oikein mukava vierailu, iltapäivä sujui kuin siivillä ja likka jatkaa toistaiseksi edelleen vaunu-unia lällärin (=itkuhälytin) kanssa talon edessä. Luksusta. Vai pitäiskö sanoa Luxua.

Suututtaa nyt se vauvauintikuvio ihan urakalla. Eilen yöllä tutkiskelin joulukuista sähköpostiliikennettä ja huomasin että kas perhana, vauvauintiohjaajatäti olikin sanonut että "näillä näkymin aloitellaan 12.1." Ja mie olin ihan vakuuttunut että nyt tulevana lauantaina vasta. Tarkistelin vielä lisää, ja tässä asiassa muistini pelasi täysin; kirjeenvaihtomme meni parin viimeisen mailin kohdalla osapuilleen näin:

Minä: Riittääkö tämä sähköpostilla sopiminen sitovaksi ilmoittautumiseksi, eli päästäänkö näillä puheilla siihen tammikuussa alkamaan ryhmään, vai soittelenko / mailaanko vielä tammikuun puolella asiasta?
Ohjaaja: Riittää, ilmoittelen sinulle tarkemmin sitten lähempänä, näillä näkymin kuitenkin aloitellaan 12.1. Laitan tarkempaa informaatiota tekstiviestillä tai sähköpostilla sitten.

Eikä kyllä minkäänlaista yhteydenottoa ole tullut. Juu, oma vika etten ajoissa alkanut pommittaa tätiä mut come on, vähän nyt armoa, en mie voi ihan kaikkea muistaa ihan täysin oikein tässä vauvahulinassa. Ja kyllä mie laitoin kalenteriin ylös että milloin ehkä alkaa, mutta arvatkaapa mihin kalenteriin.. Ja arvatkaapa, onko 2007 kalenteria ollut aikoihin enää olemassakaan. Eh. Merkkauskin oli just niin selkeä syystä että 2007 kalenterissa ei yllättäen ollut tammikuulle 2008 merkintätilaa. No, odottelen nyt josko vaivautuu sähköpostiin vastaamaan ja sit alotan varmaan huomenna puhelinterrorismin. Ja kiukuttelen kyllä todellakin ja isosti. Kun kahesti kysyin että tarvitseeko minun nyt tehdä asialle mitään vai voinko luottaa että pääsemme ryhmään ja että minulle ilmoitellaan.. Ärrinpurrin. Pitäkää peukkuja.

EDIT - uimaohjaajalta tuli sähköpostia, ryhmät melko täysiä mutta pahoitteli ja myönsi unohtaneensa meidät, ja pääsemme kuin pääsemmekin vauvauimaan ensi lauantaina! Ainoa mutta on vaan se kellonaika, 09:10 pitäisi olla jo uimalan oven edessä :D